...

Go4Panda nudi pametne storitve

Vas zanima internet stvari (IoT), nasvet z IT področja ali svetovanje pri pripravi Notranjih pravil?
Preberite več

Kaj je Z-WAVE tehnologija?

zwave_logoZ-Wave je vodilna tehnologija upravljanja pametnih hiš in se uporablja za nadzor in upravljanje luči, ključavnic, termostatov, kamer, rolet in še mnogo več.

Produkti povezani v Z-WAVE omrežje so povezani tudi medsebojno in predstavljajo hrbtenico vašega pametnega doma. Omogočajo, da z uporabo pametnega telefona ali tablice, pripravite želeno vzdušje doma kar na »na-klik«. S klikom na gumb v aplikaciji lahko prezračite stanovanje, osvetlite dom ob vrnitvi domov, si skuhate kavo, spustite jutranje sončne žarke v spalnico, še preden vstanete, znižate temperaturo stanovanja, ker ste se zadržali na sestanku, …

Koristi vgradnje tovrstnih inteligentnih sistemov so v prihranku energije, povečani varnosti doma, obenem pa je bivanje vseh domačih in vaših gostov udobnejše.

Z-Wave tehnologija je postala standard in že danes obstaja veliko proizvajalcev pametnih naprav, ki delujejo znotraj tega omrežja. Uporabnikom je zato na voljo velik izbor rešitev s katerimi lahko resnično oblikujemo svoj lasten pametni dom.

S pomočjo pametne ure, telefona ali tablice lahko v aplikaciji upravljate s posamezno ali več napravami hkrati, lahko določite včasovne intervale ali povežete napravo z različnimi senzorji.

Z-Wave vam omogoča upravljanje in nadzor vašega doma od kjerkoli in kadarkoli.

 

PREDNOSTI ZA UPORABNIKA

zwave-panda_pametne-hise

Dodaj odgovor